martes, 24 de diciembre de 2019

riet@mare-terra.org

-------Mensaje original-------
Fecha: 24/12/2019 09:24:47 a.m.
Asunto: Os deseo unas felices fiestas
Amigos, amigas,

Ha pasado un año más, y os deseo que tengáis una fiestas en paz y tranquilas. Ojalá que el año que viene haya menos sufrimiento y hambre. Os deseo un año próspero de felicidad y salud para vosotros/as y para vuestro entorno, pero también para nuestro planeta Tierra, el único que tenemos, y que ya hace tiempo que nos pide un cambio urgente.

Nos toca luchar, pero sin perder nunca la sonrisa.





Ángel Juárez
Presidente de Mare Terra – Fundació Mediterrània y RIET
Tel 977 551 300
www.mare-terra.org
Facebook de Mare Terra
Twitter de Mare Terra
Youtube Mare Terra
logo-maretrra-firma-bueno

QR-mare-terra

verde
Abans d'imprimir, pensa si és necessari. Conservem el Medi Ambient. Antes de imprimir, piensa si es necesario. Conservemos el  Medio Ambiente.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------La informació continguda en aquest missatge i/o arxiu(s) adjunt(s), enviada des de MEDITERRANIA CIE, és confidencial/privilegiada i està destinada a ser llegida només per la/les persona/es a les quals va dirigida. Li recordem que les seves dades han estat incorporades al sistema  de tractament de MEDITERRANIA CIE. Sempre i quan es compleixin els requeriments exigits per la normativa, vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició/revocació, en els termes que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades, dirigint la seva petició a la direcció postal FRANCOLI 56 58 43006, TARRAGONA o bé a través del correu electrònic direccion@mare-terra.org
Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari senyalat, l’empleat o l’agent responsable de lliurar el missatge al destinatari, o ha rebut aquesta comunicació per error, l’informem que està totalment prohibit, i pot ser il·legal, qualsevol divulgació, distribució o reproducció d’aquesta comunicació, i li preguem que ens notifiqui immediatament i ens retorni el missatge original a la direcció anteriorment mencionada. Gràcies.




No hay comentarios:

Publicar un comentario